Eerste Editie van het Stecker-café

 27 november 2019, 16.00 tot 18.00 uur.


 

Op woensdag 27 november houdt De StecK haar eerste StecKer-café. HAN Hydromotive komt op een interactieve manier vertellen over de praktische toepassingen van waterstof.

Doeko 55 jaar

18 oktober 2019


 

De HAN Hydromotive team was bij Doeko's 55e verjaardag uitgenodigd. Een mooie gelegenheid om met alle stakeholders een kijkje te nemen in de toekomst-proof fabriek. Hier maakten we kennis met de nieuwste technologieën en een volledig geautomatiseerd productieproces.

Het team bracht onze auto om onszelf kenbaar te maken in hun netwerk en ons doel duidelijk te maken voor de challenge dit jaar. 

Wij bedanken Doeko voor de uitnodiging en de fijne samenwerking!

Dutch Design Meets Technology

10 oktober 2019


 

Op 10 oktober bieden een aantal onderscheidende bedrijven in de High Tech industrie in Noord Nederland, studenten, ondernemers en bestuurders een uniek kijkje achter de schermen van hun werkwijze, productontwikkeling en -realisatie.

Carrièredag ACE

10 oktober 2019


 

Het Automotive Center of Expertise organiseert ook dit jaar, in samenwerking met de Automotive opleiding van HAN, Fontys Hogescholen en Hogeschool Rotterdam, de Automotive Carrièredag.

Net als voorgaande jaren, is deelname aan de carrièredag verplicht voor alle automotive studenten. Er worden dan ook wederom meer dan 1000 studenten verwacht!

 

 

HAN Unexpected x Innovate

4 oktober 2019


 

Op 4 oktober werd een middag en avond vol verrassing en verdieping voor professionals en partners in de regio georganiseerd als onderdeel van festival INNOVATE.

Shell Eco-Marathon kickoff 2020

3 oktober 2019


 

Donderdag 3 oktober in Ahoy, Rotterdam. De kickoff van de Shell Eco-Marathon, waar verschillende teams elkaar kunnen ontmoeten en samen iets eten en drinken.

Ambacht 21 Zutphen

15 september 2019


 

Festival Ambacht21 laat jong en oud ervaren hoe mooi het is om met je hoofd hart, en handen te werken. Activiteiten zoals demonstraties, workshops, videopresentaties en tal van knutselactiviteiten, waar HAN Hydromotive er ook bij was!