Hydrogen Efficiency Challenge

11-6-2021

Op 11 juni hebben wij deelgenomen aan de Hydrogen Efficiency Challenge samen met twee andere waterstof teams, Green Team Twente & Eco-Runner Team Delft. Mocht je dit gemist hebben, de liveblog en livestream zijn terug te kijken op www.hydrogenchallenge.nl.

Day 1

4-12-2020

Heb jij de video al gezien waarbij Day1 bij ons op bezoek is geweest? Er wordt gesproken over onze auto en de toekomst van waterstof.
Bekijk de video!! 

https://www.youtube.com/watch?v=SGdFjtq91Z0

Alliander Technische Dag

13 February 2020


 

Dit is het grootste evenement van Alliander, de jaarlijkse 'Technische Dag'. Een evenement met zo'n 1500 bezoekers, van Alliander medewerkers tot enkele externe partijen, leveranciers en sprekers.

Het thema van dit jaar is "Energietransitie in de Regio" waar ook waterstof een rol speelt en waar HAN Hydromotive aan bod komt. Het team was uitgenodigd om als exposant aan het evenement deel te nemen.

ACT/RCT

Op 10 februari vindt de ACT/RCT Gelderland-jaarbijeenkomst plaats bij het CIVON in Ulft. Dit jaar is het thema 'Leiderschap in veranderende tijden'. Omdat deze bijeenkomst uitsluitend georganiseerd is voor de maakindustrie en ICT-bedrijven in de regio Achterhoek heeft het bekende netwerk hiervoor al een persoonlijke uitnodiging jou gemist, neem dan gerust contact met innovatiemakelaar Harold Vulink.

Netwerk Borrel

 

5 februari 2020

Het team organiseerde een evenement op IPKW voor onze partners. Tijdens dit evenement hebben we de voortgang van het team tot de datum uitgelegd en een kort overzicht gegeven van wat we de komende maanden hebben gepland.

Open dag

Zaterdag 18 januari 


 

Ook in 2020 is onze auto te bewonderen op de open dagen van de HAN. Wees welkom op zaterdag 18 januari. Onze teamleden kunnen je alles vertellen over hoe wij waterstof de weg op krijgen! En: je kan ze ook alles vragen over de automotive opleiding. Misschien is dit wel wat voor jou!

Nieuw Energy & Mobility Innovatielab

4 december 2019


 

Op woensdag 4 december is de opening van HAN H2 Lab bij IPKW (Industriepark Kleefse Waard). De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen verbindt verschillende organisaties in de nieuwe generatie met elkaar om antwoorden te vinden op innovatievraagstukken door middel van een shared facility waterstoflab: het Energy & Mobility Innovatielab.

Eerste Editie van het Stecker-café

 27 november 2019, 16.00 tot 18.00 uur.


 

Op woensdag 27 november houdt De StecK haar eerste StecKer-café. HAN Hydromotive komt op een interactieve manier vertellen over de praktische toepassingen van waterstof.

Doeko 55 jaar

18 oktober 2019


 

De HAN Hydromotive team was bij Doeko's 55e verjaardag uitgenodigd. Een mooie gelegenheid om met alle stakeholders een kijkje te nemen in de toekomst-proof fabriek. Hier maakten we kennis met de nieuwste technologieën en een volledig geautomatiseerd productieproces.

Het team bracht onze auto om onszelf kenbaar te maken in hun netwerk en ons doel duidelijk te maken voor de challenge dit jaar. 

Wij bedanken Doeko voor de uitnodiging en de fijne samenwerking!

Dutch Design Meets Technology

10 oktober 2019


 

Op 10 oktober bieden een aantal onderscheidende bedrijven in de High Tech industrie in Noord Nederland, studenten, ondernemers en bestuurders een uniek kijkje achter de schermen van hun werkwijze, productontwikkeling en -realisatie.

Carrièredag ACE

10 oktober 2019


 

Het Automotive Center of Expertise organiseert ook dit jaar, in samenwerking met de Automotive opleiding van HAN, Fontys Hogescholen en Hogeschool Rotterdam, de Automotive Carrièredag.

Net als voorgaande jaren, is deelname aan de carrièredag verplicht voor alle automotive studenten. Er worden dan ook wederom meer dan 1000 studenten verwacht!

 

 

HAN Unexpected x Innovate

4 oktober 2019


 

Op 4 oktober werd een middag en avond vol verrassing en verdieping voor professionals en partners in de regio georganiseerd als onderdeel van festival INNOVATE.

Shell Eco-Marathon kickoff 2020

3 oktober 2019


 

Donderdag 3 oktober in Ahoy, Rotterdam. De kickoff van de Shell Eco-Marathon, waar verschillende teams elkaar kunnen ontmoeten en samen iets eten en drinken.

Ambacht 21 Zutphen

15 september 2019


 

Festival Ambacht21 laat jong en oud ervaren hoe mooi het is om met je hoofd hart, en handen te werken. Activiteiten zoals demonstraties, workshops, videopresentaties en tal van knutselactiviteiten, waar HAN Hydromotive er ook bij was!