Proven Concepts

Door jarenlange ervaring en bewezen concepten is Proven Concepts uitgegroeid tot een toonaangevende speler in productontwikkeling, model- en protobouw. Alles in de organisatie is erop ingericht op het tot leven brengen van een technisch vraagstuk.

Proven Concepts is specialist in het produceren van metaal-/kunststofdelen, controle-/meetmallen, modellen en mock-ups. Tevens waarborgen zij middels meten en scannen de kwaliteit van de gerealiseerde producten. Alle gewenste vormdelen produceert Proven Concepts in eigen huis. Vanaf de ontwikkeling tot aan het (eind)product.

Samen met Proven Concepts wordt er gewerkt aan custom onderdelen van het Hydromotive voertuig. 

Van Wees

Van Wees is leider in UD- en Crossply-technologie. Een hoogwaardige en volledige productiemethode met zo laag mogelijke kosten, voor de productie van technisch textiel en composietmaterialen. In de engineeringafdeling en Research and Technology Center (R&TC) worden machines , nieuwe producten en procestechnologieën ontwikkeld om een ​​complementair machinepark voor een productielijn te kunnen leveren. Van Wees maakt al sinds 1945 machines voor de textielindustrie met veel kennis en ervaring als resultaat. 

ACE

ACE (Automotive Center of Expertise) is het kenniscentrum voor toegepast Automotive onderzoek en onderwijs. Hierin werken de Automotive instituten van de Hogeschool Rotterdam, Fontys Hogescholen, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en het bedrijfsleven samen. ACE staat voor synergie op het gebied van kwaliteit van onderwijs, praktijkgericht onderzoek, structurele samenwerking met het bedrijfsleven, integratie van bedrijfsopdrachten in regulier onderwijs, instroombevordering, expertise- en talentbevordering, en talentenscouting.

Bezoek de website

Gemeente Arnhem

In Arnhem staat groene energie in de mobiliteitssector centraal. Arnhem, onder andere bekend van het trollybus netwerk en de velen waterstof initiatieven hier ontstaan, is altijd op zoek naar vernieuwing en bewandelt constant de weg naar zero-emission. Een project als HAN Hydromotive is er dan ook een waar Gemeente Arnhem zich graag aan verbindt. Trots op onze stad en op onze gedeelde visie!

 

Bezoek de website

Doeko B.V.

Doeko is een familiebedrijf uit Weurt dat zich specialiseert in het produceren van Stempels, matrijzen en fijnmechanice. Het bedrijf kan met uiterste preciezie onderdelen maken voor allerlei soorten industrieen. Doeko zal de velgen mee ontwikkelen en produceren voor ons, hierdoor kunnen wij met extreem lichte velgen rijden.

Bezoek de website

Dit is Arnhem

Dit is Arnhem is er voor alle groene, creatieve en ondernemende organisaties en bedrijven in Arnhem. Met deze citymarketingcampagne draagt Arnhem uit wat de stad groen, creatief en ondernemend maakt. Door dit samen te doen, versterken ze hun boodschap en vergroten ze hun bereik. Hiermee kan niet alleen Arnhem zich onderscheiden, maar iedereen die bij Dit is Arnhem betrokken is, zo ook wij als HAN Hydromotive. Hun website biedt informatie en inspiratie over hoe bedrijven en organisaties bijdragen aan de campagne en wat dit ze oplevert.

Bezoek de website

Qing

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau. De consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaalmachinebouw en energie. QING doet dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor overheden en semi-overheden.

Het innovatie en duurzame karakter dat QING als organisatie heeft is herkenbaar in de prestaties die zij leveren, maar ook in de relaties die zij hebben of aangaan, zowel intern als met hun opdrachtgevers. Bij QING leeft plezier; met plezier werken aan innovatieve en duurzame technische oplossingen voor hun opdrachtgevers, dat is QING!

Bezoek de website

Provincie Gelderland

Samen met inwoners, bedrijven en gemeenten werkt de provincie Gelderland aan schonere energiebronnen, zodat Gelderland in 2050 geen gas en olie meer gebruikt. Via de Gelderse gebiedsopgaven werken zij in veel regio's aan energieprojecten. Zo stimuleren zij dat de Stedendriehoek een Cleantech-regio wordt. HAN Hydromotive is een van die groene projecten waar de provincie zich voor inzet! Bekijk hun website om te zien wat Gelderland allemaal doet op het gebied van duurzame energie.

Bezoek de website

 

 

Jifeline Networks

In 2014 introduceerde Jifeline haar, in eigen huis ontwikkelde, technologie die een digitale verbinding creëert tussen technisch specialist, het diagnose-apparaat en het voertuig. Deze netwerkinfrastructuur werkt volledig onafhankelijk van voertuig, diagnose-apparaat en OEM specificaties. Een automonteur die ondersteuning nodig heeft van een technisch specialist hoeft enkel zijn Jifeline “diagnose op afstand” interface op de OBD2-connector van het voertuig aan te sluiten. Aan de andere kant sluit de technisch specialist het diagnose-apparaat van zijn voorkeur aan. De Jifeline “diagnose op afstand” infrastructuur van Jifeline Networks zorgt voor een dusdanige verbinding tussen voertuig en diagnose-apparaat als ware het dat de specialist bij het voertuig staat. Terwijl in werkelijkheid het voertuig mogelijk duizenden kilometers verderop staat. Dit is voor Hydromotive ideaal; het geeft ons de mogelijkheid om de informatie van het voertuig live, tijdens het rijden, uit te lezen.

Bezoek de website

ATR Transmissies

ATR Transmissies is met 15 man een van de grotere specialisten in Nederland op het gebied van revisie van automatische versnellingsbakken. Zij onderscheiden zich door het bieden van een totaaloplossing, een eigen materiaalkeuze en ze doen uitgebreid research om de kwaliteit van hun revisies constant te verbeteren.

ATR Transmissies heeft het HAN Hydromotive team geholpen door de carbon velgen te verbeteren en passende lagers hierin te plaatsen.

Bezoek de website

Automotive Works

Automotive Works is een jong en dynamisch initiatief van HAN Automotive. Momenteel wordt het gerund door Selma van Loon. Automotive Works is een uitvoerend studentenuitzendbureau met specialistische kennis op het gebied van autotechniek. Bedrijven kunnen bij ons terecht om hun projecten of werkklussen op HBO-niveau te laten uitvoeren. Onze medewerkers zijn studenten die “open minded” reageren op elk nieuw verzoek. Wij hebben de beschikking over alle aanwezige faciliteiten van HAN Automotive en we kunnen daarnaast nog extra ondersteuning inroepen van docenten en onderzoekers. Automotive Works laat zien dat jonge professionals zeer scherp kunnen werken.

Bezoek de website

Pressure Tech

Pressure Tech is onze Engelse sponsor. Al 20 jaar maakt dit familiebedrijf pressure regulators: speciale onderdelen die ervoor zorgen dat de druk wordt geregeld. Dit kan ingezet worden bij duikmaterialen, machines of waterstof. We kunnen op dit bedrijf rekenen, door hun jarenlange ervaring en hun focus op kwaliteit en de wil van de klant. 

Bezoek de website

Swagelok Nederland

Van het verkennen op Mars tot dagelijkse toepassingen in de industrie, werkt Swagelok Nederland als een partner met haar klanten. Hierbij altijd strevend naar het hoogst haalbare. Dat is de missie waarvoor zij staan. Zo geven zij ook HAN Hydromotive support, door het leveren van producten en delen van kennis met betrekking tot het waterstof systeem. Mede hierdoor kan HAN Hydromotive optimaal presteren.

Bezoek de website

 

Bronkhorst

Bronkhorst is meer dan een leverancier van meet- en regelapparatuur. Productkennis en proceservaring zijn van essentieel belang bij het vinden van de beste oplossing voor uw flow-vraagstuk.

Het team van Bronkhorst bestaat uit een aantal specialisten met ervaring in talloze branches en applicaties. Heeft u een vraag betreffende flow-, druk- of dampregelingen? Aarzel dan niet contact met hen op te nemen. De kans is groot dat de oplossing waar u naar op zoek bent al eens gerealiseerd is.

Bezoek de website

Nedcam

Nedcam realiseert modellen, protoypes en complete producten op basis van digitale 2D- en 3D-ontwerpen met grote nauwkeurigheid en afmetingen tot 30 meter lengte. Zij maken hierbij gebruik van een hoogwaardig machinepark met vijf-assige CNC-machines. Dankzij een totaalconcept van advies, management, realisatie en innovatie biedt Nedcam de juiste oplossing voor ieder project. Nedcam heeft de HAN Hydromotive bijgestaan in het ontwikkelen van de body van 2019 en heeft tevens de productie hiervan gerealiseerd.

Bezoek de website

Noot

Noot heeft zich gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer, Noot biedt daarnaast een uitgebreid en gevarieerd aanbod op het gebied van bus-,auto- en touringcarverhuur.

Noot zal het Hydromotive-team voorzien van 2 bussen om onze teamleden naar de Shell Eco Marathon te vervoeren.

Bezoek de website

DNW

DNW is een toonaangevende windtunnelorganisatie voor hoogwaardige en innovatieve windtunneltesttechnologie. Ons team zal de HM11 daar testen.

Bezoek de website

Koninklijke NLR

Koninklijke NLR maakt lucht- en ruimtevaart duurzamer, veiliger, efficiënter en effectiever. De innovatieve oplossingen en praktische adviezen versterken de concurrentiekracht van het bedrijfsleven en dragen bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. NLR werkt op objectieve wijze, voor en mét het (inter)nationale bedrijfsleven en overheidsinstanties.

Bezoek de website

Autobedrijf Onwezen Odijk

We willen Autobedrijf Onwezen Odijk ontzettend bedanken voor de werkplek tijdens de Covid-19 tijd.
We konden niet op onze normale werkplek doorwerken dus moesten we het buiten de deur zoeken.
Wij hebben hier onze laatste ontwikkelingen gedaan en de auto raceklaar gemaakt.
Autobedrijf Onwezen is een Ford Specialist in het midden van het landWe willen Autobedrijf Onwezen Odijk ontzettend bedanken voor de werkplek tijdens de Covid-19 tijd.
We konden niet op onze normale werkplek doorwerken dus moesten we het buiten de deur zoeken.
Wij hebben hier onze laatste ontwikkelingen gedaan en de auto raceklaar gemaakt.
Autobedrijf Onwezen is een Ford Specialist in het midden van het land

Würth Elektronik Benelux

Würth Elektronik is een van de Europese fabrikanten van EMC-oplossingen, inductoren, transformatoren, RF-componenten en varistoren. Met wereldwijde aanwezigheid via hun technische verkoopteam ondersteunen ze uw productontwerp van concept tot productie, ongeacht de locatie.

Bezoek de website

Bundeling

Met de app van Bundeling krijgt een organisatie, en zo ook wij als Hydromotive, een enkele app om zo te communiceren met alle partners. Zo deel je bijvoorbeeld gemakkelijk al het laatste nieuws, maak je eenvoudig evenementen aan en stuur je gemakkelijk berichten.

Bezoek de website

Atelier Rick Tegelaar

Rick Tegelaar (Rotterdam, 1986), studeerde met eervolle vermelding af van product ontwerpen aan de ArtEZ Arnhem in 2011. Sindsdien werkt hij voor zichzelf in zijn studio en werkplaats in Arnhem.

Rick Tegelaar werkt graag met ondergewaardeerde materialen zoals gaas en afvalhout. Door deze materialen opnieuw te bestuderen, komen er nieuwe toepassingen boven water drijven. De uitdaging ligt in het vinden van nieuwe vormen, kwaliteiten en esthetica in tegenstelling tot dat waar we al bekend mee zijn.

Bezoek de website

FabLab Arnhem

Ieder FabLab heeft zijn eigen specialiteiten. Bij FabLab Arnhem richten we ons op onderwijs en het bedrijfsleven en op het feit dat de wereld steeds digitaler wordt. Recente technieken en nieuwe kennis zorgen voor een unieke omgeving waar inspirerende kennis zorgen voor een unieke omgevin waar inspirerende en innovatieve ideeën en producten.

Bij FabLab Arnhem kunt u uw concepten omzetten in echte poducten. Verschillende machines en het meest uitlopende materiaal zullen dat mogelijk maken, zowel in 2D als in 3D.

Bezoek de website

Kraft Architecten

KRAFT architecten maakt eigentijdse ruimtelijke ontwerpen met een sterke worteling in context, ambacht en onderzoek.

Bij KRAFT wordt er met plezier gewerkt aan particuliere (zelf-)bouw, renovatie en herontwikkelingen. Daarbij hebben ze een bijzondere passie voor maatschappelijke en publieke gebouwen.

Bezoek de website

Easy Composites Ltd

Easy Composites Ltd is een toonaangevende leverancier van geavanceerde composietmaterialen voor particulieren, bedrijven en onderwijsinstellingen. Ze hebben een selectie van materiaal die varieert van alledaagse composietbenodigdheden tot moeilijk te vinden geavanceerd materiaal, allemaal afkomstig van toonaangevende fabrikanten over de hele wereld.

Bezoek de website

 

 

Shell

De gehele Shell Eco-Marathon wordt gefaciliteert door Shell en zijn partners. Via de onderstaande link vindt u meer informatie over het evenement. 

Bezoek de website

HAN Automotive Research

Als Research en Development instituut, is HAN-AR een erg aantrekkelijke partner voor overheden, de automotive industrie en voor kleine en middel grote bedrijven die zoekende zijn naar oplossingen voor design, research en testing. Dankzij de connecties met de automotive industrie, kennis instituten, en de expertise van docenten en researchers en de kracht van studenten teams, kan HAN-AR een betaalbare expertise en mankracht aanbieden om innovatieve oplossingen te bedenken. Klanten krijgen toegang tot uitgebreide computer faciliteiten en high-end software programma’s tijdens de samenwerking met HAN-AR. Klanten krijgen ook toegang tot het uitgebreide research laboratorium met een wijd scala aan test en meet apparatuur.

Bezoek de website