Abn amro lease

ABN AMRO Lease is financier van investeringen in roerende bedrijfsmiddelen. De financieringsvorm lease maakt het mogelijk om 100% van het investeringsbedrag te financieren. Dit biedt ondernemers ruimte om te ondernemen.

Door samen te werken met de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) en in het bijzonder met HAN Hydromotive wil ABN AMRO het bewustzijn van en onze betrokkenheid bij de onderwerpen van de technologische innovatie en duurzaamheid verhogen en jong talent als partner van de toekomst ondersteunen.

Bezoek de website

ACE

ACE (Automotive Center of Expertise) is het kenniscentrum voor toegepast Automotive onderzoek en onderwijs. Hierin werken de Automotive instituten van de Hogeschool Rotterdam, Fontys Hogescholen, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en het bedrijfsleven samen. ACE staat voor synergie op het gebied van kwaliteit van onderwijs, praktijkgericht onderzoek, structurele samenwerking met het bedrijfsleven, integratie van bedrijfsopdrachten in regulier onderwijs, instroombevordering, expertise- en talentbevordering, en talentenscouting.

Bezoek de website

Qing

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau. De consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaalmachinebouw en energie. QING doet dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor overheden en semi-overheden.

Het innovatie en duurzame karakter dat QING als organisatie heeft is herkenbaar in de prestaties die zij leveren, maar ook in de relaties die zij hebben of aangaan, zowel intern als met hun opdrachtgevers. Bij QING leeft plezier; met plezier werken aan innovatieve en duurzame technische oplossingen voor hun opdrachtgevers, dat is QING!

Bezoek de website

Nedcam

Nedcam realiseert modellen, protoypes en complete producten op basis van digitale 2D- en 3D-ontwerpen met grote nauwkeurigheid en afmetingen tot 30 meter lengte. Zij maken hierbij gebruik van een hoogwaardig machinepark met vijf-assige CNC-machines. Dankzij een totaalconcept van advies, management, realisatie en innovatie biedt Nedcam de juiste oplossing voor ieder project. Nedcam heeft de HAN Hydromotive bijgestaan in het ontwikkelen van de body van 2019 en heeft tevens de productie hiervan gerealiseerd.

Bezoek de website

Eurostar

Eurostar is een hogesnelheids spoorweg dienst die Londen verbindt met Amsterdam, Avignon, Brussel, Lille, Lyon, Marseille, Parijs en Rotterdam. Al hun treinen doorkruisen de Channel Tunnel die het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk aan elkaar vast leggen.

Eurostar biedt hun services aan, aan het HAN Hydromotive team om zo naar de Shell Eco-Marathon van 2019 in Londen te kunnen reizen.

Naar de website

 

Made in Arnhem

Made in [Arnhem] is er voor alle groene, creatieve en ondernemende organisaties en bedrijven in Arnhem. Met deze citymarketingcampagne draagt Arnhem uit wat de stad groen, creatief en ondernemend maakt. Door dit samen te doen, versterken ze hun boodschap en vergroten ze hun bereik. Hiermee kan niet alleen Arnhem zich onderscheiden, maar iedereen die bij Made in [Arnhem] betrokken is, zo ook wij als HAN Hydromotive. Hun website biedt informatie en inspiratie over hoe bedrijven en organisaties bijdragen aan de campagne en wat dit ze oplevert.

Bezoek de website

Gemeente Arnhem

In Arnhem staat groene energie in de mobiliteitssector centraal. Arhem, onder andere bekend van het trollybus netwerk en de velen waterstof initiatieven hier ontstaan, is altijd op zoek naar vernieuwing en bewandelt constant de weg naar zero-emission. Een project als HAN Hydromotive is er dan ook een waar Gemeente Arnhem zich graag aan verbindt. Trots op onze stad en op onze gedeelde visie!

 

Naar de website

Provincie Gelderland

Samen met inwoners, bedrijven en gemeenten werkt de provincie Gelderland aan schonere energiebronnen, zodat Gelderland in 2050 geen gas en olie meer gebruikt. Via de Gelderse gebiedsopgaven werken zij in veel regio's aan energieprojecten. Zo stimuleren zij dat de Stedendriehoek een Cleantech-regio wordt. HAN Hydromotive is een van die groene projecten waar de provincie zich voor inzet! Bekijk hun website om te zien wat Gelderland allemaal doet op het gebied van duurzame energie.

Naar de website

 

 

Industriepark Kleefse Waard

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame energie-gerelateerde ondernemers huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. In een omgeving die zowel vanuit bedrijfseconomisch perspectief als vanuit sociaal ondernemerschap interessant is, staat samenwerken met innovatieve bedrijven centraal. 

Ben jij bezig met de wereld van morgen en wil je in jouw markt excelleren? Sluit je dan aan bij andere bedrijven met diezelfde instelling, op een bedrijvenpark dat dat alles stimuleert en faciliteert. Ook wij als HAN Hydromotive hebben veelvuldig kunnen bouwen op de gastvrijheid van het IPKW waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Bezoek de website

Swagelok

Van de ontdekking van Mars tot dagelijkse site operations, Swagelok is een partner aan de zijde van zijn klanten, strevend naar het hoogst haalbare. Dat is de missie waarvoor zij staan. Zo helpen zij ook HAN Hydromotive. Door het leveren van producten en kennis kan ons waterstof systeem optimaal presteren.

Saba Adhesives & Sealants

Welk product je produceert of welk project je ook uitvoert, je stelt hoge eisen aan de lijmen en afdichtingsmiddelen die je gebruikt. SABA ontwikkelt en produceert lijmen en afdichtingsmiddelen met een kwalitatief hoge standaard voor constructie en industrie gerelateerde doeleinden. Door de kennis die bij SABA aanwezig is omtrent verbinden en afdichten, vormen zij een uitstekende partner voor het verbeteren van processen en het produceren van betere eind producten. Het produceren van betere, duurzamere eindproducten in een veilige en efficiënte manier, tegen minder kosten, levert daardoor een sterkere positie op in de markt.

De bindingsmiddelen van SABA worden ook ruimschoots gebruikt in ons voertuig. Zo worden onder meer het chassis en de body aan elkaar bevestigd d.m.v. de materialen van SABA.

Bezoek de website

Ventura Welding

Ventura Welding is een design en productie studio opgericht door de kunstenaar en metaalbewerker, Andrew Clausen. Unieke interieur objecten worden geproduceerd door middel van een combinatie van een artistieke blik, nauwkeurig handwerk en industrieel ontwerpen.

Voor het HAN Hydromotive team heeft Andrew met uiterste precisie het aluminium chassis voor de komende seizoenen in elkaar gelast.

Bezoek de website

MG Electronics

Toen MG de enorme potentie van technologische innovaties rondom een duurzame toekomst ontdekte, besloten ze zich hierin te storten. In 2009 is MG begonnen met het plaatsen van hun innovatieve ideeën in commerciële ‘high-end’ producten, met name gericht op het efficiënt opslaan van zonne-energie voor boten, de industrie, geïsoleerde locaties en voor de automotive industrie.

MG helpt het HAN Hydromotive team om de energie opslag en het energieverbruik binnen het voertuig zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Bezoek de website

Bronkhorst

Bronkhorst is meer dan een leverancier van meet- en regelapparatuur. Productkennis en proceservaring zijn van essentieel belang bij het vinden van de beste oplossing voor uw flow-vraagstuk.

Het team van Bronkhorst bestaat uit een aantal specialisten met ervaring in talloze branches en applicaties. Heeft u een vraag betreffende flow-, druk- of dampregelingen? Aarzel dan niet contact met hen op te nemen. De kans is groot dat de oplossing waar u naar op zoek bent al eens gerealiseerd is.

Bezoek de website

Maxon Motor

Bij Maxon motor ontwikkelen en bouwen ze elektroaandrijvingen die echt sterk zijn. De DC-motoren behoren wereldwijd tot de beste die u kunt krijgen. Ze worden overal ingezet waar de eisen hoog zijn en ingenieurs geen compromissen aan willen gaan. Maxon motoren drijven de Nasa-rover op Mars aan. Ze zijn ingebouwd in insulinepompen en in chirurgische handapparatuur. U vindt ze in humanoïde robots of in hoogprecisie industriële installaties. In tatoeagemachines, passagiersvliegtuigen, cameraobjectieven, raceauto’s, hartpompen en dus ook in het voertuig van HAN Hydromotive.

Bezoek de website

HAN Automotive Research

Als Research en Development instituut, is HAN-AR een erg aantrekkelijke partner voor overheden, de automotive industrie en voor kleine en middel grote bedrijven die zoekende zijn naar oplossingen voor design, research en testing. Dankzij de connecties met de automotive industrie, kennis instituten, en de expertise van docenten en researchers en de kracht van studenten teams, kan HAN-AR een betaalbare expertise en mankracht aanbieden om innovatieve oplossingen te bedenken. Klanten krijgen toegang tot uitgebreide computer faciliteiten en high-end software programma’s tijdens de samenwerking met HAN-AR. Klanten krijgen ook toegang tot het uitgebreide research laboratorium met een wijd scala aan test en meet apparatuur.

Bezoek de website

Labor

In meer dan 30 jaar heeft Labor Holland een uitgebreid assortiment gecreëerd aan boren en bitjes voor metaal, hout, steen en beton, maar ook een compleet scala aan gatzagen, machinetappen, stiftfrezen en accessoires. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn zij in staat om hoge kwaliteit producten te leveren in 44 landen wereldwijd en zo ook aan het HAN Hydromotive team.

Solico

Solico is het grootste onafhankelijke bedrijf binnen Benelux dat gespecialiseerd is in composite-engineering. Hun breed strekkende kennis en ervaring bied de beste start voor menig project. Daarnaast zorgt hun onafhankelijkheid van bepaalde productiemethoden en leveranciers altijd voor het beste ontwerp.

Bezoek de website

Bundeling

Met de app van Bundeling krijgt een organisatie, en zo ook wij als Hydromotive, een enkele app om zo te communiceren met alle partners. Zo deel je bijvoorbeeld gemakkelijk al het laatste nieuws, maak je eenvoudig evenementen aan en stuur je gemakkelijk berichten.

Bezoek de website

Atelier Rick Tegelaar

Rick Tegelaar (Rotterdam, 1986), studeerde met eervolle vermelding af van product ontwerpen aan de ArtEZ Arnhem in 2011. Sindsdien werkt hij voor zichzelf in zijn studio en werkplaats in Arnhem.

Rick Tegelaar werkt graag met ondergewaardeerde materialen zoals gaas en afvalhout. Door deze materialen opnieuw te bestuderen, komen er nieuwe toepassingen boven water drijven. De uitdaging ligt in het vinden van nieuwe vormen, kwaliteiten en esthetica in tegenstelling tot dat waar we al bekend mee zijn.

Bezoek de website

Kraft Architecten

KRAFT architecten maakt eigentijdse ruimtelijke ontwerpen met een sterke worteling in context, ambacht en onderzoek.

Bij KRAFT wordt er met plezier gewerkt aan particuliere (zelf-)bouw, renovatie en herontwikkelingen. Daarbij hebben ze een bijzondere passie voor maatschappelijke en publieke gebouwen.

Bezoek de website

Wensink

“Wensink Automotive staat voor een zo aangenaam mogelijke mobiliteitservaring. Ons team gaat daarin altijd een stap verder. Wij zijn betrokken, betrouwbaar, bevlogen, professioneel en trots. Deze vijf kernwaarden vormen ons DNA.”

Bovenstaande quote verwoordt de missie van Wensink. Door middel van een werkmentaliteit bestaande uit het DNA uit deze missie probeert Wensink hun visie, zorgeloos onderweg, te bereiken. Zorgeloos onderweg bereiken ze niet zomaar. Om dit aan u te kunnen bieden, moet de service van goede kwaliteit zijn. Hiernaar streeft Wensink dan ook naar. Om te controleren of de service van goede kwaliteit is, heeft Wensink in 2015 een audit ondergaan. Deze audit bleek een groot succes: als eerste bedrijf in Nederland mag Wensink vertellen dat zij voldoen aan de nieuwe ISO 9001:2015-norm!

Bezoek de website

Automotive Works

Automotive Works is een jong en dynamisch initiatief van HAN Automotive. Momenteel wordt het gerund door Selma van Loon. Automotive Works is een uitvoerend studentenuitzendbureau met specialistische kennis op het gebied van autotechniek. Bedrijven kunnen bij ons terecht om hun projecten of werkklussen op HBO-niveau te laten uitvoeren. Onze medewerkers zijn studenten die “open minded” reageren op elk nieuw verzoek. Wij hebben de beschikking over alle aanwezige faciliteiten van HAN Automotive en we kunnen daarnaast nog extra ondersteuning inroepen van docenten en onderzoekers. Automotive Works laat zien dat jonge professionals zeer scherp kunnen werken.

Bezoek de website

Jifeline Networks

In 2014 introduceerde Jifeline haar, in eigen huis ontwikkelde, technologie die een digitale verbinding creëert tussen technisch specialist, het diagnose-apparaat en het voertuig. Deze netwerkinfrastructuur werkt volledig onafhankelijk van voertuig, diagnose-apparaat en OEM specificaties. Een automonteur die ondersteuning nodig heeft van een technisch specialist hoeft enkel zijn Jifeline “diagnose op afstand” interface op de OBD2-connector van het voertuig aan te sluiten. Aan de andere kant sluit de technisch specialist het diagnose-apparaat van zijn voorkeur aan. De Jifeline “diagnose op afstand” infrastructuur van Jifeline Networks zorgt voor een dusdanige verbinding tussen voertuig en diagnose-apparaat als ware het dat de specialist bij het voertuig staat. Terwijl in werkelijkheid het voertuig mogelijk duizenden kilometers verderop staat. Dit is voor Hydromotive ideaal; het geeft ons de mogelijkheid om de informatie van het voertuig live, tijdens het rijden, uit te lezen.

Bezoek de website

ATR Transmissies

ATR Transmissies is met 15 man een van de grotere specialisten in Nederland op het gebied van revisie van automatische versnellingsbakken. Zij onderscheiden zich door het bieden van een totaaloplossing, een eigen materiaalkeuze en ze doen uitgebreid research om de kwaliteit van hun revisies constant te verbeteren.

ATR Transmissies heeft het HAN Hydromotive team geholpen door de carbon velgen te verbeteren en passende lagers hierin te plaatsen.

Bezoek de website

CAD2M

CAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. CAD2M ondersteunt een geheel bouwproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer. Maar CAD2M biedt meer dan soft- en hardware oplossingen. Zij denken op hoog niveau met u mee en zien kansen voor innovatie en automatisering op uw werkvloer. Het gehele proces wordt begeleid en verbeterd met services als consultancy, implementatie, training en helpdesk. Zo slaan ze samen met onze klant de brug van idee naar markt. Het resultaat is een kortere ontwikkel- en productietijd, snellere time-to-market en verhoogde productiviteit.

Bezoek de website

Dirkzwager

Dirkzwager is een gemotiveerd juridisch bureau dat excelleert in het verlenen van interne diensten. Het creëren en leveren van kennis aan bedrijven is één van de kernactiviteiten van Dirkzwager. Zo hebben zij ook ons, het HAN Hydromotive team, voorzien van duidelijke begeleiding en helderheid in onze juridische en bedrijfstechnische activiteiten.

Bezoek de website

Autobedrijf Vellinga

Autobedrijf Vellinga bestaat al ruim 25 jaar en is een merk-onafhankelijk automobielbedrijf. Doordat zij zelfstandig opereren, kunt u bij hen terecht voor auto's van alle merken en modellen. Vele autobezitters gingen u voor en zij zijn zo tevreden dat zij telkens terugkeren. Autobedrijf Vellinga vindt dat autorijden een aangename beleving moet zijn. Daarom doet het bedrijf er alles aan om het u als potentiële klant naar de zin te maken. U kunt bij Autobedrijf Vellinga terecht voor al uw reparaties en nette occasions.

Naar de website

Shell

De gehele Shell Eco-Marathon wordt gefaciliteert door Shell en zijn partners. Via de onderstaande link vindt u meer informatie over het evenement. 

Bezoek de website