Louwman Groningen Efficiency Tour

De Louwman Groningen Efficiency Tour heeft zondag 19 september plaatsgevonden in Groningen. Op dit evenement moesten waterstofauto’s een bepaalde afstand binnen een bepaalde tijd afleggen. Het doel was om dit met een zo laag mogelijk verbruik te realiseren. Tijdens de race waren er een aantal check points verspreid op prachtige locaties door Groningen. 


Ondanks dat dit evenement ‘’voor de lol’’ was georganiseerd waren alle teams erg competitief en probeerde zo felbegeerde prijzen binnen te halen.  Deze prijzen werden uitgereikt aan de; meest efficiënte Hyundai, meest efficiënte Toyota en welk team de meeste check points heeft bereikt. 
Om deze prijzen te winnen moest ieder team naar verschillende locaties in Groningen en een foto op iedere plek maken met de auto om punten te verdienen. Om zoveel mogelijk punten binnen te halen moest dit binnen een tijdslot gebeuren. Als een team te laat was kregen ze punten aftrek. Trouw aan zijn roots heeft het team het voor elkaar gekregen om zo efficiënt mogelijk alle punten te behalen binnen de tijd. 


Het HAN Hydromotive team wilt de Herwers groep bedanken voor het verstrekken van een Hyundai Nexo zodat we mee konden doen aan het evenement. Het team heeft het erg naar zijn zin gehad en kijkt uit naar van dit soort evenementen in de toekomst. Een speciaal bedankje gaat uit naar de Louwman Groningen Efficiency tour voor het organiseren van het evenement. 

Voor meer informatie over de rally; https://h2rijders.nl/events/louwman-groningen-efficiency-tour 

Louwman Arnhem / Louwman Groningen / KNAC Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club / H2 Drivers

Hydrogen Efficiency Challenge

Met veel enthousiasme kondigen wij de Hydrogen Efficiency Challenge aan. Dit wordt samen met twee andere waterstof teams, Green Team Twente & Eco-Runner Team Delft, georganiseerd. De hydrogen efficiëntie challenge wordt gehouden op 11 juni! Helaas kunnen wij hier maar een beperkt aantal bezoekers bij hebben, daarom is de challenge live te volgen via www.hydrogenchallenge.nl.

Vanaf 11:30 zal de liveblog van start gaan en tenslotte zal er aan het einde van de dag, van 16:15 tot 17:30, een livestream plaatsvinden met aansluitend de prijsuitreiking!

H2 Rijders

Check it out! Hydromotive zal leuke en interessante artikelen plaatsen op de website van H2 Rijders. H2 Rijders heeft veel informatie en nieuwsartikelen over waterstof in de automotive sector.

Website: https://h2rijders.nl/ 

Hydromotive articles: https://h2rijders.nl/nieuws/hydromotive 

Shell Eco-Marathon 2021 afgelast

Helaas moeten wij melden dat, vanwege Covid-19, de 2021 Shell Eco-Marathon is afgelast, behalve de Off-Track Awards. We zullen ons best doen om met een alternatief te komen zodat al ons harde werk van het afgelopen jaar omgezet kan worden in een resultaat.

Dus houd de social media in de gaten voor verdere updates.

Nieuw team

Hier presenteren wij:
HAN Hydromotive team 2020-2021!

Eigen Applicatie

We hebben onze eigen applicatie!!!

The Hydromotive app powered by Bundeling is bedoeld om onze partners in een besloten social media omgeving op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en progressie.

Mocht u nog niet aangemeld zijn binnen onze app dan kan dat op volgende wijze:

  • Download de app.
    • Appstore: Bundeling, zodra deze gedownload is zoek naar HAN Hydromotive binnen de app.
    • Playstore: HAN Hydromotive, u bent heeft dan gelijk de juiste.

 

  • Laat ons weten via pr@hydromotive.nl als u de app heeft gedownload dan sturen wij een activeringscode op en dan is alles rond!

 

Wij hopen jullie te verwelkomen binnen onze applicatie

 

Minister Wiebes onder de indruk van 'waterstofstad' Arnhem

29 januari 2020

Tijdens zijn bezoek bij het Waterstoflab van Hogeschool Arnhem en Nijmegen had Minister Wiebes de kans om HAN Hydromotive leren kennen

Lees verder op de onderstaande link!


Gelderlander

The Economic Board

14 januari 2020

The Economic Board heeft een artikel geplaatst over HAN Hydromotive! Als je er meer over wilt lezen, ga dan naar de onderstaande link.


The Economic Board

Alles Over Waterstof

14 januari 2020

Alles Over Waterstof heeft een artikel geplaatst over HAN Hydromotive! Ga het bekijken door op de onderstaande link te klikken.


Alles Over Waterstof

Hydrogen Valley

De Europese Unie heeft het noorden van Nederland aangewezen als Hydrogen Valley. De reden? In dit deel van Nederland zijn alle factoren voor een duurzame electriciteitseconomie aanwezig. Duurzame opwekking, opslag en energiebronnen kunnen allemaal in deze regio. Waterstof kan worden toegepast in ons dagelijks leven: denk aan de industrie en mobiliteitssector. 

Voor meer informatie, check: 

 Europese Unie

HAN Unexpected X Innovative Festival

5 oktober 2019

Onze stand bij de Unexpected X Innovative Festival afgelopen vrijdag was een groot succes! We hebben veel mensen gesproken en laten zien waar we voor staan. We hebben leuke ontmoetingen gehad met verschillende bedrijven die geïnteresseerd waren in ons project. Dit evenement heeft ons nog meer gemotiveerd om de wereld te laten zien dat er alternatieven zijn voor fossiele brandstoffen!

Check deze video om te zien hoe deze dag eruit zag! 

Shell ECO Marathon kick-off

4 oktober 2019

Gisteren had het complete Hydromotive team de kans om de kick-off van de Shell Eco-Marathon bij te wonen. Tijdens het Generation Discover Festival in Ahoy hebben we leuke gesprekken gehad met Shell en onze competitie. Het was een mooie kans om iedereen weer te zien. Graag bedanken we de organisatoren voor het organiseren en hun enthousiasme van de kick-off!

 

Nieuwe Hydromotive team

11 September 2019

Gisteren heeft het nieuwe Hydromotive team voor de HAN, een overdracht gehad met het team van vorig jaar. Vorig jaar heeft het team de prestatie behaald om efficient op een waterstofcel te rijden voor 212 km/m3 (dit kan ook wel beschreven worden als een ratio van 1: 692 km voor een benzine motor). Wij van het nieuwe hydromotive streven om dit doel weer te kunnen verbeteren.

Discussiepunten over alle uitdagingen die we tegemoet zien voor dit jaar:

#ShellECOMarathon heeft het nieuwe team gemotioveerder dan ooit gekregen, wetende dat we kans kunnen maken om te winnen dit jaar.

Onthulling van de HM10!

15-05-2019

 

De onthulling van de HM10 is een feit! Dit is het voertuig waarmee wij tijdens de Shell Eco-Marathon van 2019 de strijd aangaan. Een groot aantal sponsoren, partners en geïnteresseerden kwamen deze woensdag bijeen om de HM10 voor het eerst te aanschouwen. Wij als HAN Hydromotive team hebben ons het afgelopen jaar vol ingezet om het voertuig te ontwerpen en te assembleren. Dat is te zien! Het resultaat mag er zijn. Het testen van het voertuig zal in de komende weken uitvoerig gebeuren. 

Swagelok training op zak!

14-03-2019

 

Twee toppers uit ons team zijn op pad gestuurd voor een cursus bij een van onze partners, Swagelok. Ze zijn beide terug gekomen met een certificaat voor het correct plaatsen van 'fittings' binnen het waterstof systeem. Zo weten we zeker dat alle leidingen binnen het netwerk op de juiste wijze aangesloten zijn. Dit voorkomt schade aan het systeem en maakt de kans op lekkages zo klein mogelijk. Goed bezig mannen!