Hydrogen Valley

We are very proud to inform that the European Union has identified the northern part of the Netherlands as a Hydrogen Valley. 

Reasons behind this decision? In this part of you will find all the factors needed for a sustainable economy. Sustainable generation, storage and energy sources. This application include industry and mobiliy in our day to day life.

To know more about this go and check: https://s3platform.jrc.ec.europa.eu/hydrogen-valleys

Teamuitje

23rd of Oktober

Het Hydromotive-team had een behoorlijk succesvol teamuitje. Alle team genoten inclusief  faculteitadviseurs gingen samen naar ANAC Karting, Paintball & VR-room in Nijmegen om te genieten van een prettig raceavond.

Na deze dag zijn de banden van het team sterker dan ooit. 

Doeko 55 jaar

18 oktober 2019

De HAN Hydromotive team was bij Doeko's 55e verjaardag uitgenodigd. Een mooie gelegenheid om met alle stakeholders een kijkje te nemen in de toekomst-proof fabriek. Hier maakten we kennis met de nieuwste technologieën en een volledig geautomatiseerd productieproces.

Het team bracht onze auto om onszelf kenbaar te maken in hun netwerk en ons doel duidelijk te maken voor de challenge dit jaar. 

Wij bedanken Doeko voor de uitnodiging en de fijne samenwerking!

 

HAN Unexpected X Innovative Festival

5 oktober 2019

Onze stand bij de Unexpected X Innovative Festival afgelopen vrijdag was een groot succes! We hebben veel mensen gesproken en laten zien waar we voor staan. We hebben leuke ontmoetingen gehad met verschillende bedrijven die geïnteresseerd waren in ons project. Dit evenement heeft ons nog meer gemotiveerd om de wereld te laten zien dat er alternatieven zijn voor fossiele brandstoffen!

Check deze video om te zien hoe deze dag eruit zag! 

Shell ECO Marathon kick-off

4 oktober 2019

Gisteren had het complete Hydromotive team de kans om de kick-off van de Shell Eco-Marathon bij te wonen. Tijdens het Generation Discover Festival in Ahoy hebben we leuke gesprekken gehad met Shell en onze competitie. Het was een mooie kans om iedereen weer te zien. Graag bedanken we de organisatoren voor het organiseren en hun enthousiasme van de kick-off!

 

Nieuwe Hydromotive team

11 September 2019

Gisteren heeft het nieuwe Hydromotive team voor de HAN, een overdracht gehad met het team van vorig jaar. Vorig jaar heeft het team de prestatie behaald om efficient op een waterstofcel te rijden voor 212 km/m3 (dit kan ook wel beschreven worden als een ratio van 1: 692 km voor een benzine motor). Wij van het nieuwe hydromotive streven om dit doel weer te kunnen verbeteren.

Discussiepunten over alle uitdagingen die we tegemoet zien voor dit jaar:

#ShellECOMarathon heeft het nieuwe team gemotioveerder dan ooit gekregen, wetende dat we kans kunnen maken om te winnen dit jaar.

Onthulling van de HM10!

15-05-2019

 

De onthulling van de HM10 is een feit! Dit is het voertuig waarmee wij tijdens de Shell Eco-Marathon van 2019 de strijd aangaan. Een groot aantal sponsoren, partners en geïnteresseerden kwamen deze woensdag bijeen om de HM10 voor het eerst te aanschouwen. Wij als HAN Hydromotive team hebben ons het afgelopen jaar vol ingezet om het voertuig te ontwerpen en te assembleren. Dat is te zien! Het resultaat mag er zijn. Het testen van het voertuig zal in de komende weken uitvoerig gebeuren. 

Swagelok training op zak!

14-03-2019

 

Twee toppers uit ons team zijn op pad gestuurd voor een cursus bij een van onze partners, Swagelok. Ze zijn beide terug gekomen met een certificaat voor het correct plaatsen van 'fittings' binnen het waterstof systeem. Zo weten we zeker dat alle leidingen binnen het netwerk op de juiste wijze aangesloten zijn. Dit voorkomt schade aan het systeem en maakt de kans op lekkages zo klein mogelijk. Goed bezig mannen!