Sponsoren

Sponsoren

HAN Hydromotive heeft veel te danken aan haar sponsoren. Zonder hen was het niet mogelijk geweest om onze doelen achterna te gaan. Hieronder ziet u de partijen die ons steunen;

    

CAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. CAD2M ondersteunt een geheel bouwproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer. Maar CAD2M biedt meer dan soft- en hardware oplossingen. Zij denken op hoog niveau met u mee en zien kansen voor innovatie en automatisering op uw werkvloer. Het gehele proces wordt begeleid en verbeterd met services als consultancy, implementatie, training en helpdesk. Zo slaan ze samen met onze klant de brug van idee naar markt. Het resultaat is een kortere ontwikkel- en productietijd, snellere time-to-market en verhoogde productiviteit.

Vind meer informatie op; https://www.cad2m.nl/

 

In 2014 introduceerde Jifeline haar, in eigen huis ontwikkelde, technologie die een digitale verbinding creëert tussen technisch specialist, het diagnose-apparaat en het voertuig. Deze netwerkinfrastructuur werkt volledig onafhankelijk van voertuig, diagnose-apparaat en OEM specificaties. Een automonteur die ondersteuning nodig heeft van een technisch specialist hoeft enkel zijn Jifeline “diagnose op afstand” interface op de OBD2-connector van het voertuig aan te sluiten. Aan de andere kant sluit de technisch specialist het diagnose-apparaat van zijn voorkeur aan. De Jifeline “diagnose op afstand” infrastructuur van Jifeline Networks zorgt voor een dusdanige verbinding tussen voertuig en diagnose-apparaat als ware het dat de specialist bij het voertuig staat. Terwijl in werkelijkheid het voertuig mogelijk duizenden kilometers verderop staat. Dit is voor Hydromotive ideaal; het geeft ons de mogelijkheid om de informatie van het voertuig live, tijdens het rijden, uit te lezen.

Vind meer informatie op; https://www.jifeline.com

 

Automotive Works is een jong en dynamisch initiatief van HAN Automotive. Momenteel wordt het gerund door Selma van Loon. Automotive Works is een uitvoerend studentenuitzendbureau met specialistische kennis op het gebied van autotechniek. Bedrijven kunnen bij ons terecht om hun projecten of werkklussen op HBO-niveau te laten uitvoeren. Onze medewerkers zijn studenten die “open minded” reageren op elk nieuw verzoek. Wij hebben de beschikking over alle aanwezige faciliteiten van HAN Automotive en we kunnen daarnaast nog extra ondersteuning inroepen van docenten en onderzoekers. Automotive Works laat zien dat jonge professionals zeer scherp kunnen werken.

Vind meer informatie op; http://www.automotiveworks.nl/

 

ACE (Automotive Center of Expertise) is het kenniscentrum voor toegepast Automotive onderzoek en onderwijs. Hierin werken de Automotive instituten van de Hogeschool Rotterdam, Fontys Hogescholen, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en het bedrijfsleven samen. ACE staat voor synergie op het gebied van kwaliteit van onderwijs, praktijkgericht onderzoek, structurele samenwerking met het bedrijfsleven, integratie van bedrijfsopdrachten in regulier onderwijs, instroombevordering, expertise- en talentbevordering, en talentenscouting.

Vind meer infromatie op; https://www.acemobility.nl/

 

Bent u op zoek naar een Citroën-, DS- of Kia-Dealer? Familiebedrijf Dijkstra is het adres in Friesland, Drenthe, Groningen en Flevoland voor een nieuwe of gebruikte Citroën-, DS- of Kia. In hun showrooms kunt u kennismaken met de nieuwe Citroën, DS en Kia modellen of het scherpe aanbod in Citroën, DS en Kia occasions. Ook kunt u bij hen terecht voor het (Private) Leasen van een Citroën, DS of Kia.

Familiebedrijf Dijkstra is in 1949 opgericht vanuit een grote passie voor mobiliteit. Zij staan voor persoonlijke relaties en lokale betrokkenheid in combinatie met een sterke inkoopkracht. Het voordeel van groot inkopen, geven zij vervolgens aan u door! Vanuit hun Citroën-, DS- en Kia-vestigingen in Almere, Lelystad, Emmeloord, Heerenveen, Sneek, Leeuwarden, Drachten, Groningen, Emmen, Assen, Hoogeveen en Meppel werken zij dagelijks aan 100% tevreden klanten.

Vind meer informatie op; https://www.dijkstraautogroep.nl/dijkstra/

 

Shell faciliteert de gehele shell Eco-Marathon. Meer informatie op; Shell Eco-Marathon