Sponsoren

Sponsoren

Shell Nederland faciliteert de hele Shell Eco-marathon.

HyET houdt zich bezig met Efficient Hydrogen Technologies door het ontwikkelen elektrochemische apparaten in de richting van diverse toepassingen.

 Automotive Research maakt het ons mogelijk onderzoek te doen naar de nieuwste technieken.

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen faciliteert een teamruimte/werkplaats, computers en ondersteuning in veel zaken.

 

ATR Transmissies is gespecialiseerd in de diagnose en het reviseren van automatische transmissies. Met een enthousiast team, geavanceerde meetapparatuur en een uitgebreid machinepark, bieden wij een complete oplossing voor uw versnellingsbak.

Het is onze ambitie om technologische grenzen te verleggen. QConcepts heeft een jong en enthousiast team van specialisten, die werken aan multidisciplinaire projecten.

 CAD2M aanpak integreert het assortiment van CAD/CAM software tot één totaaloplossing die het gehele productontwikkelproces beslaat. Haal meer rendement uit uw proces met het concept van CAD2M.

SMELT Portofoons.nl is gespecialiseerd in verkoop, verhuur & service van professionele communicatie apparatuur zoals portofoons, mobilofoons, paging en megafoons. Voor meer informatie kijk op SMELT Portofoons.nl

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Brunel is een detacheringsbureau gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in engineering, finance, IT, Legal, Marketing & Communicatie en Sales.

Made in [Arnhem] is er voor alle groene, creatieve en ondernemende organisaties en bedrijven in Arnhem. Met deze citymarketingcampagne dragen we uit wat onze stad groen, creatief en ondernemend maakt.

Swagelok Nederland is distributeur van Swagelok® producten die geschikt zijn voor gas- en/of vloeistofsystemen. Voorbeelden van producten zijn tube fittings, valves, regulators, hoses, tools en aanverwante producten. Daarnaast biedt zij diensten en services aan zoals training, product- en installatie advisering/onderzoek en op maat gemaakte applicaties of oplossingen. Swagelok Nederland richt zich op de behoefte van de klant en denkt hierin graag mee.

Calex Holland is het eigen merk verlichtingsproducten van Electro Cirkel Retail B.V. Het is de trots van ons bedrijf! De laatste jaren is het assortiment flink uitgebreid met innovatieve, energiezuinige en milieubesparende LED-verlichting. Verder ziet Calex het belang van recycling goed in, om zo het milieu te koesteren.

SGB-SMIT Groep is producent van vermogen transformatoren.  Het productassortiment varieert van grote transformatoren, transformatoren met gemiddeld vermogen, kleine vermogenstransformatoren, olieverdeeltransformatoren, gietharstransformatoren en regelbare compensatiespoelen tot en met faseverschuivers en Lahmeyer-compactstations.

       Automotive Works is een uitvoerend studentenuitzendbureau waar studenten werken, die specialistische kennis bevatten op het gebied van autotechniek. Automotive Works biedt studenten van HAN Automotive de kans om tijdens hun studie hun kennisniveau te verdiepen en/of te verbreden tegen een goed salaris. Bedrijven kunnen bij ons terecht om hun projecten of werkklussen op HBO niveau tegen gunstige tarieven te laten uitvoeren.

I.T.M.S. is een zusterbedrijf van Klebo Technics en I.M.S. I.T.M.S. is gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties en reparaties op het gebied van turbomachinery en rotating equipment.

 

Vivero Solutions

Vivero Solutions biedt alles om van een technisch idee tot een fysiek eindproduct te komen. Vivero Solutions beschikt over professionele 3D printers die complexe geometrie nauwkeurig kunnen printen.

 

Jifeline is een Automotive diagnoseconcept. Wij beschikken over een helpdesk waar diagnosespecialisten op afstand een voertuig kunnen overnemen. Op deze manier kunnen wij allerlei werkzaamheden uitvoeren zoals bijvoorbeeld trekhaakcoderingen, sleutels inleren, verstuiver aanpassingen en service resets. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze uitgebreide mogelijkheden.
 

Würth Elektronik iBE is een specialist op het gebied van custom EMC componenten en inductors voor de automotive sector en e-mobility. Würth Elektronik iBE is al 35 jaar een betrouwbare partner in de automotive industrie.

 

Tractus3d ontwikkelt en produceert industriële 3D-printers. Het bedrijf focust zich op grote bouwvolumes (tot 2,1 meter hoogte) en speciale printmaterialen zoals PEEK, dit is een hoogwaardige polymeer met metaaleigenschappen. Tractus3d printers hebben een hoge resolutie, grote print volumes en zijn compatibel met meer dan 20 soorten print materialen.