Partners

Partners

HAN Hydromotive heeft veel te danken aan haar sponsoren. Zonder hen was het niet mogelijk geweest om onze doelen achterna te gaan. Hieronder ziet u de partijen die ons steunen;

 

ABN AMRO Lease is financier van investeringen in roerende bedrijfsmiddelen. De financieringsvorm lease maakt het mogelijk om 100% van het investeringsbedrag te financieren. Dit biedt ondernemers ruimte om te ondernemen.

Het is noodzakelijk voor lease maatschappijen de nieuwste ontwikkelingen te volgen om ook antwoord te geven op de vraag “hoe de rol als financiële partner er in de toekomst moet uitzien?” In samenwerking met haar klanten probeert ABN AMRO Lease te komen tot een duurzaam bedrijfseconomische oplossing. Het is dan ook interessant om andere trends met betrekking tot alternatieve brandstoffen, bijvoorbeeld het gebruik van biogas of waterstof in bedrijfsmiddelen, te volgen.

Door samen te werken met de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) en in het bijzonder met HAN Hydromotive wil ABN AMRO het bewustzijn van en onze betrokkenheid bij de onderwerpen van de technologische innovatie en duurzaamheid verhogen en jong talent als partner van de toekomst ondersteunen.

Vind meer informatie op; https://www.abnamrolease.com/corporate/

    

CAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. CAD2M ondersteunt een geheel bouwproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer. Maar CAD2M biedt meer dan soft- en hardware oplossingen. Zij denken op hoog niveau met u mee en zien kansen voor innovatie en automatisering op uw werkvloer. Het gehele proces wordt begeleid en verbeterd met services als consultancy, implementatie, training en helpdesk. Zo slaan ze samen met onze klant de brug van idee naar markt. Het resultaat is een kortere ontwikkel- en productietijd, snellere time-to-market en verhoogde productiviteit.

Vind meer informatie op; https://www.cad2m.nl/

 

 

In 2014 introduceerde Jifeline haar, in eigen huis ontwikkelde, technologie die een digitale verbinding creëert tussen technisch specialist, het diagnose-apparaat en het voertuig. Deze netwerkinfrastructuur werkt volledig onafhankelijk van voertuig, diagnose-apparaat en OEM specificaties. Een automonteur die ondersteuning nodig heeft van een technisch specialist hoeft enkel zijn Jifeline “diagnose op afstand” interface op de OBD2-connector van het voertuig aan te sluiten. Aan de andere kant sluit de technisch specialist het diagnose-apparaat van zijn voorkeur aan. De Jifeline “diagnose op afstand” infrastructuur van Jifeline Networks zorgt voor een dusdanige verbinding tussen voertuig en diagnose-apparaat als ware het dat de specialist bij het voertuig staat. Terwijl in werkelijkheid het voertuig mogelijk duizenden kilometers verderop staat. Dit is voor Hydromotive ideaal; het geeft ons de mogelijkheid om de informatie van het voertuig live, tijdens het rijden, uit te lezen.

Vind meer informatie op; https://www.jifeline.com

 

Automotive Works is een jong en dynamisch initiatief van HAN Automotive. Momenteel wordt het gerund door Selma van Loon. Automotive Works is een uitvoerend studentenuitzendbureau met specialistische kennis op het gebied van autotechniek. Bedrijven kunnen bij ons terecht om hun projecten of werkklussen op HBO-niveau te laten uitvoeren. Onze medewerkers zijn studenten die “open minded” reageren op elk nieuw verzoek. Wij hebben de beschikking over alle aanwezige faciliteiten van HAN Automotive en we kunnen daarnaast nog extra ondersteuning inroepen van docenten en onderzoekers. Automotive Works laat zien dat jonge professionals zeer scherp kunnen werken.

Vind meer informatie op; http://www.automotiveworks.nl/

 

ACE (Automotive Center of Expertise) is het kenniscentrum voor toegepast Automotive onderzoek en onderwijs. Hierin werken de Automotive instituten van de Hogeschool Rotterdam, Fontys Hogescholen, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en het bedrijfsleven samen. ACE staat voor synergie op het gebied van kwaliteit van onderwijs, praktijkgericht onderzoek, structurele samenwerking met het bedrijfsleven, integratie van bedrijfsopdrachten in regulier onderwijs, instroombevordering, expertise- en talentbevordering, en talentenscouting.

Vind meer infromatie op; https://www.acemobility.nl/

 

 

“Wensink Automotive staat voor een zo aangenaam mogelijke mobiliteitservaring. Ons team gaat daarin altijd een stap verder. Wij zijn betrokken, betrouwbaar, bevlogen, professioneel en trots. Deze vijf kernwaarden vormen ons DNA.”

Bovenstaande quote verwoordt de missie van Wensink. Door middel van een werkmentaliteit bestaande uit het DNA uit deze missie probeert Wensink hun visie, zorgeloos onderweg, te bereiken. Zorgeloos onderweg bereiken ze niet zomaar. Om dit aan u te kunnen bieden, moet de service van goede kwaliteit zijn. Hiernaar streeft Wensink dan ook naar. Om te controleren of de service van goede kwaliteit is, heeft Wensink in 2015 een audit ondergaan. Deze audit bleek een groot succes: als eerste bedrijf in Nederland mag Wensink vertellen dat zij voldoen aan de nieuwe ISO 9001:2015-norm!

Vind meer informatie op; https://www.wensink.nl/aangenaam

 

Iedereen heeft het er altijd over en iedereen weet dat het belangrijk is: Verbinding. Maar hoe doe je dat nou? Door één keer in de maand naar je business club te gaan of met de vrijdagmiddagborrel van je werk? Vaak weet je niet eens of de mensen die je graag zou willen ontmoeten er wel zijn. In een tijd van individualisering verliezen wij elkaar soms uit het oog. Je verliest de verbinding. Bundeling helpt om organisaties te verbinden. Want bij Bundeling weten ze dat je samen verder komt dan alleen. Alleen ga je wellicht sneller, maar samen kom je verder. #bettertogether

Met de app van Bundeling krijgt een organisatie, en zo ook wij als Hydromotive, een enkele app om zo te communiceren met alle partners. Zo deel je bijvoorbeeld gemakkelijk al het laatste nieuws, maak je eenvoudig evenementen aan en stuur je gemakkelijk berichten.

Vind meer informatie op; https://www.bundeling.com/nl/

Solico is het grootste onafhankelijke bedrijf binnen Benelux dat gespecialiseerd is in composite-engineering. Hun breed strekkende kennis en ervaring bied de beste start voor menig project. Daarnaast zorgt hun onafhankelijkheid van bepaalde productiemethoden en leveranciers altijd voor het beste ontwerp.

Vind meer informatie op; https://www.solico.nl/

 

Swagelok werkt zij aan zij met klanten vanuit nagenoeg elke branche. Hun ventielen zijn onderdeel van een grote hoeveelheid uiteenlopende projecten; van de ontdekking van Mars tot aan dagelijkse fabrieksactiviteiten. Zij proberen de grenzen in hun vak te verleggen en zijn altijd bezig met het verbeteren van hun services door middel het verbeteren van hun producten, het ontwikkelen van nieuwe legeringen, het ontwerpen van nieuwe systemen, het geven van trainingen en het bieden van opslag en overhead diensten.

Vind meer informatie op; https://www.swagelok.com/en

 

Als Research en Development instituut, is HAN-AR een erg aantrekkelijke partner voor overheden, de automotive industrie en voor kleine en middel grote bedrijven die zoekende zijn naar oplossingen voor design, research en testing. Dankzij de connecties met de automotive industrie, kennis instituten, en de expertise van docenten en researchers en de kracht van studenten teams, kan HAN-AR een betaalbare expertise en mankracht aanbieden om innovatieve oplossingen te bedenken. Klanten krijgen toegang tot uitgebreide computer faciliteiten en high-end software programma’s tijdens de samenwerking met HAN-AR. Klanten krijgen ook toegang tot het uitgebreide research laboratorium met een wijd scala aan test en meet apparatuur.

Vind meer informatie op; https://specials.han.nl/sites/automotive-research/

 

 

Shell faciliteert de gehele shell Eco-Marathon. Meer informatie op; Shell Eco-Marathon