Partners

Partners

HAN Hydromotive heeft veel te danken aan haar sponsoren. Zonder hen was het niet mogelijk geweest om onze doelen achterna te gaan. Hieronder ziet u de partijen die ons steunen;

 

ABN AMRO Lease is financier van investeringen in roerende bedrijfsmiddelen. De financieringsvorm lease maakt het mogelijk om 100% van het investeringsbedrag te financieren. Dit biedt ondernemers ruimte om te ondernemen.

Het is noodzakelijk voor lease maatschappijen de nieuwste ontwikkelingen te volgen om ook antwoord te geven op de vraag “hoe de rol als financiële partner er in de toekomst moet uitzien?” In samenwerking met haar klanten probeert ABN AMRO Lease te komen tot een duurzaam bedrijfseconomische oplossing. Het is dan ook interessant om andere trends met betrekking tot alternatieve brandstoffen, bijvoorbeeld het gebruik van biogas of waterstof in bedrijfsmiddelen, te volgen.

Door samen te werken met de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) en in het bijzonder met HAN Hydromotive wil ABN AMRO het bewustzijn van en onze betrokkenheid bij de onderwerpen van de technologische innovatie en duurzaamheid verhogen en jong talent als partner van de toekomst ondersteunen.

Vind meer informatie op; https://www.abnamrolease.com/corporate/

    

CAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. CAD2M ondersteunt een geheel bouwproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer. Maar CAD2M biedt meer dan soft- en hardware oplossingen. Zij denken op hoog niveau met u mee en zien kansen voor innovatie en automatisering op uw werkvloer. Het gehele proces wordt begeleid en verbeterd met services als consultancy, implementatie, training en helpdesk. Zo slaan ze samen met onze klant de brug van idee naar markt. Het resultaat is een kortere ontwikkel- en productietijd, snellere time-to-market en verhoogde productiviteit.

Vind meer informatie op; https://www.cad2m.nl/

 

 

In 2014 introduceerde Jifeline haar, in eigen huis ontwikkelde, technologie die een digitale verbinding creëert tussen technisch specialist, het diagnose-apparaat en het voertuig. Deze netwerkinfrastructuur werkt volledig onafhankelijk van voertuig, diagnose-apparaat en OEM specificaties. Een automonteur die ondersteuning nodig heeft van een technisch specialist hoeft enkel zijn Jifeline “diagnose op afstand” interface op de OBD2-connector van het voertuig aan te sluiten. Aan de andere kant sluit de technisch specialist het diagnose-apparaat van zijn voorkeur aan. De Jifeline “diagnose op afstand” infrastructuur van Jifeline Networks zorgt voor een dusdanige verbinding tussen voertuig en diagnose-apparaat als ware het dat de specialist bij het voertuig staat. Terwijl in werkelijkheid het voertuig mogelijk duizenden kilometers verderop staat. Dit is voor Hydromotive ideaal; het geeft ons de mogelijkheid om de informatie van het voertuig live, tijdens het rijden, uit te lezen.

Vind meer informatie op; https://www.jifeline.com

 

Automotive Works is een jong en dynamisch initiatief van HAN Automotive. Momenteel wordt het gerund door Selma van Loon. Automotive Works is een uitvoerend studentenuitzendbureau met specialistische kennis op het gebied van autotechniek. Bedrijven kunnen bij ons terecht om hun projecten of werkklussen op HBO-niveau te laten uitvoeren. Onze medewerkers zijn studenten die “open minded” reageren op elk nieuw verzoek. Wij hebben de beschikking over alle aanwezige faciliteiten van HAN Automotive en we kunnen daarnaast nog extra ondersteuning inroepen van docenten en onderzoekers. Automotive Works laat zien dat jonge professionals zeer scherp kunnen werken.

Vind meer informatie op; http://www.automotiveworks.nl/

 

ACE (Automotive Center of Expertise) is het kenniscentrum voor toegepast Automotive onderzoek en onderwijs. Hierin werken de Automotive instituten van de Hogeschool Rotterdam, Fontys Hogescholen, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en het bedrijfsleven samen. ACE staat voor synergie op het gebied van kwaliteit van onderwijs, praktijkgericht onderzoek, structurele samenwerking met het bedrijfsleven, integratie van bedrijfsopdrachten in regulier onderwijs, instroombevordering, expertise- en talentbevordering, en talentenscouting.

Vind meer infromatie op; https://www.acemobility.nl/

 

 

“Wensink Automotive staat voor een zo aangenaam mogelijke mobiliteitservaring. Ons team gaat daarin altijd een stap verder. Wij zijn betrokken, betrouwbaar, bevlogen, professioneel en trots. Deze vijf kernwaarden vormen ons DNA.”

Bovenstaande quote verwoordt de missie van Wensink. Door middel van een werkmentaliteit bestaande uit het DNA uit deze missie probeert Wensink hun visie, zorgeloos onderweg, te bereiken. Zorgeloos onderweg bereiken ze niet zomaar. Om dit aan u te kunnen bieden, moet de service van goede kwaliteit zijn. Hiernaar streeft Wensink dan ook naar. Om te controleren of de service van goede kwaliteit is, heeft Wensink in 2015 een audit ondergaan. Deze audit bleek een groot succes: als eerste bedrijf in Nederland mag Wensink vertellen dat zij voldoen aan de nieuwe ISO 9001:2015-norm!

Vind meer informatie op; https://www.wensink.nl/aangenaam

 

Iedereen heeft het er altijd over en iedereen weet dat het belangrijk is: Verbinding. Maar hoe doe je dat nou? Door één keer in de maand naar je business club te gaan of met de vrijdagmiddagborrel van je werk? Vaak weet je niet eens of de mensen die je graag zou willen ontmoeten er wel zijn. In een tijd van individualisering verliezen wij elkaar soms uit het oog. Je verliest de verbinding. Bundeling helpt om organisaties te verbinden. Want bij Bundeling weten ze dat je samen verder komt dan alleen. Alleen ga je wellicht sneller, maar samen kom je verder. #bettertogether

Met de app van Bundeling krijgt een organisatie, en zo ook wij als Hydromotive, een enkele app om zo te communiceren met alle partners. Zo deel je bijvoorbeeld gemakkelijk al het laatste nieuws, maak je eenvoudig evenementen aan en stuur je gemakkelijk berichten.

Vind meer informatie op; https://www.bundeling.com/nl/

Solico is het grootste onafhankelijke bedrijf binnen Benelux dat gespecialiseerd is in composite-engineering. Hun breed strekkende kennis en ervaring bied de beste start voor menig project. Daarnaast zorgt hun onafhankelijkheid van bepaalde productiemethoden en leveranciers altijd voor het beste ontwerp.

Vind meer informatie op; https://www.solico.nl/

 

Swagelok werkt zij aan zij met klanten vanuit nagenoeg elke branche. Hun ventielen zijn onderdeel van een grote hoeveelheid uiteenlopende projecten; van de ontdekking van Mars tot aan dagelijkse fabrieksactiviteiten. Zij proberen de grenzen in hun vak te verleggen en zijn altijd bezig met het verbeteren van hun services door middel het verbeteren van hun producten, het ontwikkelen van nieuwe legeringen, het ontwerpen van nieuwe systemen, het geven van trainingen en het bieden van opslag en overhead diensten.

Vind meer informatie op; https://www.swagelok.com/en

 

Als Research en Development instituut, is HAN-AR een erg aantrekkelijke partner voor overheden, de automotive industrie en voor kleine en middel grote bedrijven die zoekende zijn naar oplossingen voor design, research en testing. Dankzij de connecties met de automotive industrie, kennis instituten, en de expertise van docenten en researchers en de kracht van studenten teams, kan HAN-AR een betaalbare expertise en mankracht aanbieden om innovatieve oplossingen te bedenken. Klanten krijgen toegang tot uitgebreide computer faciliteiten en high-end software programma’s tijdens de samenwerking met HAN-AR. Klanten krijgen ook toegang tot het uitgebreide research laboratorium met een wijd scala aan test en meet apparatuur.

Vind meer informatie op; https://specials.han.nl/sites/automotive-research/

 

 

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau. De consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaalmachinebouw en energie. QING doet dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor overheden en semi-overheden.

Het innovatie en duurzame karakter dat QING als organisatie heeft is herkenbaar in de prestaties die zij leveren, maar ook in de relaties die zij hebben of aangaan, zowel intern als met hun opdrachtgevers. Bij QING leeft plezier; met plezier werken aan innovatieve en duurzame technische oplossingen voor hun opdrachtgevers, dat is QING!

Vind meer informatie op; https://www.qing.nl/

Nedcam realiseert modellen, protoypes en complete producten op basis van digitale 2D- en 3D-ontwerpen met grote nauwkeurigheid en afmetingen tot 30 meter lengte. Zij maken hierbij gebruik van een hoogwaardig machinepark met vijf-assige CNC-machines. Dankzij een totaalconcept van advies, management, realisatie en innovatie biedt Nedcam de juiste oplossing voor ieder project. Nedcam heeft de HAN Hydromotive bijgestaan in het ontwikkelen van de body van 2019 en heeft tevens de productie hiervan gerealiseerd.

Vind meer informatie over Nedcam op: https://www.nedcam.com/

 

 

Bij Maxon motor ontwikkelen en bouwen ze elektroaandrijvingen die echt sterk zijn. De DC-motoren behoren wereldwijd tot de beste die u kunt krijgen. Ze worden overal ingezet waar de eisen hoog zijn en ingenieurs geen compromissen aan willen gaan. Maxon motoren drijven de Nasa-rover op Mars aan. Ze zijn ingebouwd in insulinepompen en in chirurgische handapparatuur. U vindt ze in humanoïde robots of in hoogprecisie industriële installaties. In tatoeagemachines, passagiersvliegtuigen, cameraobjectieven, raceauto’s, hartpompen en dus ook in het voertuig van HAN Hydromotive.

Al meer dan 50 jaar draait alles bij Maxon om klantspecifieke oplossingen, kwaliteit en innovatie. Zo is hun als modulair systeem opgebouwde productprogramma gestaag gegroeid. Het omvat: borstelloze en met borstels uitgeruste gelijkstroommotoren, borstelloze platte motoren, planetaire overbrengingen, overbrengingen met rechte tandwielen, speciale overbrengingen, sensoren, servoversterkers, positioneerbesturingen, hightech CIM- en MIM-componenten en klantspecifieke aandrijvingen.

Vind meer informatie over Maxon motor op; https://www.maxonmotor.nl/maxon/view/content/index

 

 

In de afgelopen 50 jaar heeft Doeko, dat gevormd wordt door een hecht team van vak-volwassen medewerkers, zich ontwikkeld tot een hypermodern bedrijf. De kernactiviteiten zijn onder te verdelen in Stempels, Matrijzen en Fijnmechanica. De klanten van Doeko die wereldwijd gevestigd zijn, zijn actief in diverse branches zoals de verpakkings-, semiconductor- en de automotive industrie. De kracht van Doeko ligt in het hoge kwaliteitsniveau, precisie en het aanwezige specialisme op diverse vakgebieden. Een zeer compleet machinepark van topfabrikanten staat hen ter beschikking en hun succes wordt verklaard door de natuurlijke drang om continu te verbeteren.

Naast het vakmanschap is de beheersing van het voortbrengingsproces van evident belang. De (logistieke) bedrijfsvoering is middels een breed geïntegreerd ERP-systeem georganiseerd en wordt geborgd in hun kwaliteitsmanagementsysteem.

Vind meer informatie over Doeko op; https://www.doeko.nl/

 

 

Bronkhorst is meer dan een leverancier van meet- en regelapparatuur. Productkennis en proceservaring zijn van essentieel belang bij het vinden van de beste oplossing voor uw flow-vraagstuk.

Het team van Bronkhorst bestaat uit een aantal specialisten met ervaring in talloze branches en applicaties. Heeft u een vraag betreffende flow-, druk- of dampregelingen? Aarzel dan niet contact met hen op te nemen. De kans is groot dat de oplossing waar u naar op zoek bent al eens gerealiseerd is.

Vind meer informatie over Bronkhorst op; https://www.bronkhorst.nl/

 

Toen MG de enorme potentie van technologische innovaties rondom een duurzame toekomst ontdekte, besloten ze zich hierin te storten. In 2009 is MG begonnen met het plaatsen van hun innovatieve ideeën in commerciële ‘high-end’ producten, met name gericht op het efficiënt opslaan van zonne-energie voor boten, de industrie, geïsoleerde locaties en voor de automotive industrie.

MG helpt het HAN Hydromotive team om de energie opslag en het energieverbruik binnen het voertuig zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Vind meer informatie over MG en hun systemen op; https://www.mgenergysystems.eu/

 

Ventura Welding is een design en productie studio opgericht door de kunstenaar en metaalbewerker, Andrew Clausen. Unieke interieur objecten worden geproduceerd door middel van een combinatie van een artistieke blik, nauwkeurig handwerk en industrieel ontwerpen.

Voor het HAN Hydromotive team heeft Andrew met uiterste precisie het aluminium chassis voor de komende seizoenen in elkaar gelast.

Vind meer informatie over Andrew en Ventura Welding op; https://www.venturawelding.design/

 

Welk product je produceert of welk project je ook uitvoert, je stelt hoge eisen aan de lijmen en afdichtingsmiddelen die je gebruikt. SABA ontwikkelt en produceert lijmen en afdichtingsmiddelen met een kwalitatief hoge standaard voor constructie en industrie gerelateerde doeleinden. Door de kennis die bij SABA aanwezig is omtrent verbinden en afdichten, vormen zij een uitstekende partner voor het verbeteren van processen en het produceren van betere eind producten. Het produceren van betere, duurzamere eindproducten in een veilige en efficiënte manier, tegen minder kosten, levert daardoor een sterkere positie op in de markt.

De bindingsmiddelen van SABA worden ook ruimschoots gebruikt in ons voertuig. Zo worden onder meer het chassis en de body aan elkaar bevestigd d.m.v. de materialen van SABA.

Vind meer informatie over SABA op; https://www.saba-adhesives.com/en

 

In meer dan 30 jaar heeft Labor Holland een uitgebreid assortiment gecreeerd aan boren en bitjes voor metaal, hout, steen en beton, maar ook een compleet scala aan gatzagen, machinetappen, stiftfrezen en accessoires. Met meer dan 35 jaar ervaring is Labor Holland in staat om hoge kwaliteit producten te leveren in 44 landen wereldwijd. Zo ook aan het HAN Hydromotive team.

Vind meer informatie over Labor Holland op; https://www.laborholland.nl/

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame energie-gerelateerde ondernemers huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. In een omgeving die zowel vanuit bedrijfseconomisch perspectief als vanuit sociaal ondernemerschap interessant is, staat samenwerken met innovatieve bedrijven centraal. 

Ben jij bezig met de wereld van morgen en wil je in jouw markt excelleren? Sluit je dan aan bij andere bedrijven met diezelfde instelling, op een bedrijvenpark dat dat alles stimuleert en faciliteert. Ook wij als HAN Hydromotive hebben veelvuldig kunnen bouwen op de gastvrijheid van het IPKW waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Vind meer informatie over het industriepark op; https://www.ipkw.nl/

 

KRAFT architecten maakt eigentijdse ruimtelijke ontwerpen met een sterke worteling in context, ambacht en onderzoek.

Bij KRAFT wordt er met plezier gewerkt aan particuliere (zelf-)bouw, renovatie en herontwikkelingen. Daarbij hebben ze een bijzondere passie voor maatschappelijke en publieke gebouwen.

Vind meer informatie over KRAFT op; https://www.kraftarchitecten.nl

Rick Tegelaar (Rotterdam, 1986), studeerde met eervolle vermelding af van product ontwerpen aan de ArtEZ Arnhem in 2011. Sindsdien werkt hij voor zichzelf in zijn studio en werkplaats in Arnhem.

Rick Tegelaar werkt graag met ondergewaardeerde materialen zoals gaas en afvalhout. Door deze materialen opnieuw te bestuderen, komen er nieuwe toepassingen boven water drijven. De uitdaging ligt in het vinden van nieuwe vormen, kwaliteiten en esthetica in tegenstelling tot dat waar we al bekend mee zijn.

Vind meer informatie over Rick Tegelaar en zijn werk op; http://www.ricktegelaar.nl/

 

 

Made in [Arnhem] is er voor alle groene, creatieve en ondernemende organisaties en bedrijven in Arnhem. Met deze citymarketingcampagne draagt Arnhem uit wat de stad groen, creatief en ondernemend maakt. Door dit samen te doen, versterken ze hun boodschap en vergroten ze hun bereik. Hiermee kan niet alleen Arnhem zich onderscheiden, maar iedereen die bij Made in [Arnhem] betrokken is, zo ook wij als HAN Hydromotive. Hun website biedt informatie en inspiratie over hoe bedrijven en organisaties bijdragen aan de campagne en wat dit ze oplevert.

Vind meer informatie over Made in [Arnhem] op; https://www.madeinarnhem.nl/

 

 

Shell faciliteert de gehele shell Eco-Marathon. Meer informatie op; Shell Eco-Marathon